Menu Kolacja Sylwestrowa
Zestaw I
Starter: Foie Gras z żurawiną i grzanką
Przystawka: Tuńczyk wędzony podany z dzikim ryżem i wasabi
Zupa: Krem z pieczonej dyni i papryki podany z fetą i świeżym tymiankiem
Danie główne: Warkocz z łososia i dorsza na puree z ziemniaków truflowych z zielonymi warzywami i sosem holenderskim
Deser: Kawowa Panna Cotta z kremem czekoladowym
Zestaw II
Starter: Foie Gras z żurawiną i grzanką
Przystawka: Burrata podana na rukoli z daktylami, szynką parmeńską i miodowym dressingiem
Zupa: Wykwintna zupa z ryb morskich
Danie główne: Górka cielęca „Confit” na zielonym puree z glazurowanymi marcheweczkami
z imbirem, z groszkiem cukrowym i sosem rozmarynowym.
Deser: Tiramisu pistacjowe
Do każdego zestawu:
drink powitalny, kieliszek wina, digestif oraz kieliszek wina musującego.