galeria08

Menu Kolacja Sylwestrowa

Zestaw I

Starter: Foie Gras z żurawiną i grzanką

Przystawka: Tuńczyk wędzony podany z dzikim ryżem i wasabi

Zupa: Krem z pieczonej dyni i papryki podany z fetą i świeżym tymiankiem

Danie główne: Warkocz z łososia i dorsza na puree z ziemniaków truflowych z zielonymi warzywami i sosem holenderskim

Deser: Kawowa Panna Cotta z kremem czekoladowym

Zestaw II

Starter: Foie Gras z żurawiną i grzanką

Przystawka: Burrata podana na rukoli z daktylami, szynką parmeńską i miodowym dressingiem

Zupa: Wykwintna zupa z ryb morskich

Danie główne: Górka cielęca „Confit” na zielonym puree z glazurowanymi marcheweczkami
z imbirem, z groszkiem cukrowym i sosem rozmarynowym.

Deser: Tiramisu pistacjowe

Do każdego zestawu:

drink powitalny, kieliszek wina, digestif oraz kieliszek wina musującego.